Alla uppdrag

Här visar vi alla uppdrag vi nu letar kandidater till. Är du intresserad, sök helst omgående och var gärna tillgänglig när vi hör av oss. Vi arbetar snabbt:)

Industrielektriker/servicetekniker sökes för kunds räkning i Huddinge!

Som industrielektriker hos vår kund arbetar du med elinstallationer i olika projekt inom vattenrening. Vår kund utför el- styr och regler entreprenader vilket innebär att du kommer att installera automatikskåp som de konstruerat och byggt på deras verkstad.

Deras mål är ett långsiktigt samarbete med sina kunder, vilket innebär att du även fortsätter att följa den färdiga anläggningen. Förutom nyinstallationer, medverkan vid driftsättningar innebär arbetet även ombyggnationer samt felsökningar.

Läs mer »

Lönekonsult till Solna sökes!

Vill du jobba med internationella kunder och samtidigt utveckla din engelska i tal och skrift? Då ska du komma och jobba i vår kunds lönegrupp i Solna.

I rollen som lönekonsult arbetar du i lönesystemet Hogia Lön+ och tillsammans med deras internationella samarbetspartner i en väl strukturerad process. Du deltar i kundmöten och ständigt efter att utveckla leveransen och relationen med dina kunder. Du har ett nära samarbete med dina kollegor i Rumänien som avlastar dig i det administrativa arbetet. Hos vår kund får du också möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak, lönehantering och service!

Läs mer »

Erfaren polsktalande ledare sökes till företag vår kunds fabrik!

Vi söker efter dig som vill hjälpa vår kund i deras fortsatt expansion. Detta kommer vara ett tidsbegränsat uppdrag på cirka 1 år där du både har möjlighet att komma in som konsult eller bli anställd av företaget. Rollens befattning är flexibel efter dina förutsättningar och kan vara på antingen 50, 70 eller 100 % efter ditt önskemål. Tjänsten är belägen i tätorten Töcksfors (Värmland) och vår kund kommer kunna bistå med bostad.

Läs mer »

Redovisningsekonom till full-service retailbyrå sökes!

Vår kund söker nu en redovisningsekonom som älskar ekonomi, siffror och att ha många bollar i luften. Vi söker dig som är glad, lyhörd har full koll på det ekonomiska flödet med bra kunskaper i affärsflöden och bolagshantering.

Vi ser gärna att du är driven, målinriktad och har ett stort intresse för utveckling av de ekonomiska strategierna som bygger och driver ett bolag. Hos vår kund får du ett spännande, varierat och givande arbete som alltid backas upp av ett motiverat och glatt team!

Vill du vara med och bygga framtidens ekonomiavdelning så är detta din nästa arbetsplats.

Läs mer »