Alla uppdrag

Här visar vi alla uppdrag vi nu letar kandidater till. Är du intresserad, sök helst omgående och var gärna tillgänglig när vi hör av oss. Vi arbetar snabbt:)

Junior Redovisningsekonom till centrala Stockholm sökes!

Jobba med ekonomi hos vår kund och var en del av den fantastiska resan där de jobbar med Sveriges främsta startups och tillväxtbolag.

Vår kund är en ekonomibyrå som grundar sin framgång i effektiva och digitala lösningar, smarta rutiner och en djup förståelse för sina kunders verksamheter.

Läs mer »

El/Automationsingenjör till Huddinge sökes!

Vi söker dig som antingen har arbetat med både PLC-programmering och elkonstruktion under ett par år eller dig som nyligen examinerats från en högskoleutbildning och som är intresserad av att skaffa dig en bred kompetens som elkonstruktör och programmerare. Som konstruktör hos vår kund arbetar du med elkonstruktion och programmering i olika projekt inom vattenrening. Varje projekt är unikt och du följer projektet på nära håll från uppstart till godkänd anläggning.

Läs mer »

CAD-samordnare/Teknisk skribent

Har du erfarenhet av dokumentation, ritningar och underhåll? Är du noggrann och strukturerad? Vill du även utvecklas som teknisk skribent och konsult och få marknadens duktigaste dokumentationsexperter som kollegor?

Vi söker nu en person med teknisk bakgrund som vill utvecklas som konsult och teknisk skribent. I bagaget har du flerårig erfarenhet/kunskap av och om dokumentation, ritningar och underhåll.

Läs mer »

Finsktalande lånerådgivare till fintech-bolag sökes!

Vår kund växer och vill säkerställa att vi har en kundresa som överträffar alla förväntningar. Därför letar vi efter fler drivna Lånerådgivare till deras kundserviceteam. Då vår kund nyligen påbörjat att expandera till Finland söker vi nu dig som talar och skriver finska flytande.

Läs mer »