Alla uppdrag

Här visar vi alla uppdrag vi nu letar kandidater till. Är du intresserad, sök helst omgående och var gärna tillgänglig när vi hör av oss. Vi arbetar snabbt:)

Redovisningsekonom sökes!

Vår kund söker nu en redovisningsekonom som älskar ekonomi, siffror och att ha många bollar i luften. Vi söker dig som är glad, lyhörd har full koll på det ekonomiska flödet med bra kunskaper i affärsflöden och bolagshantering.

Vi ser gärna att du är driven, målinriktad och har ett stort intresse för utveckling av de ekonomiska strategierna som bygger och driver ett bolag. Hos vår kund får du ett spännande, varierat och givande arbete som alltid backas upp av ett motiverat och glatt team!

Vill du vara med och bygga framtidens ekonomiavdelning så är detta din nästa arbetsplats.

Läs mer »

Rekryterare

Vi söker dig som har erfarenhet från rekryterings- eller bemanningsbranschen och en relevant universitetsutbildning. Har du ett till två års erfarenhet från branschen eller har du arbetat extra under studierna inom branschen? Vi anpassar tjänsten till din erfarenhet.

Läs mer »

Junior Rekryterare

Junior Rekryterare
Vi vill utveckla dig till en riktigt vass rekryterare. Arbetar du idag, heltid/under studierna, med search, konsulter eller liknande och vill arbeta som rekryterare? Vi söker dig som har någon typ av erfarenhet från rekryteringsbranschen.

Läs mer »

Projektledare till ideell organisation!

Vi söker nu efter en Projektledare till en ideell organisation som arbetar med att förbättra hälsan hos ungdomar. Här får du snabbt bli en viktig person i organisationen och på sikt vara del av den internationella satsningen som görs när de expanderar organisationen till övriga EU-länder och även planerar för sitt deltagande under Expo nästa år i Dubai.

Tycker du att detta låter spännande? Isåfall kan detta vara rollen för dig!

Läs mer »