Alla uppdrag

Här visar vi alla uppdrag vi nu letar kandidater till. Är du intresserad, sök helst omgående och var gärna tillgänglig när vi hör av oss. Vi arbetar snabbt:)

Operations Manager till ad-tech bolag som driver en internationell publisher platform

Vår kund är ett stockholmsbaserat Ad-tech bolag som driver en internationell publisher platform. De arbetar i dagsläget med över 200 siter och aggregerar 18 annonssystem för att skapa maximala intäkter till deras kunder. Bolaget startades 2016 med målet att ge siter med nischad publik, stora som små, samma förutsättningar som Europas ledande publishers har.

Under 2019 har de börjat ställa om från ett lokalt startup till ett globalt scaleup och söker därför personal som vill vara med och hjälpa dem nå nya höjder. Vi söker därför för kunds räkning en Account Manager/Operations Manager.

Läs mer »

Vi söker nu en Delprojektledare inom Dokumentation

Vi söker nu två Delprojektledare för dokumentation med placering i Stor-Stockholm. Vår kunds kontor ligger i Gamla stan.

Som konsulter är företagets kunders dokumentation och information deras kärnverksamhet. Teknisk förståelse och erfarenhet är viktigt likaväl som lyhördhet, social kompetens, nyfikenhet samt ett intresse för kundens behov.

Företaget har kunder i många olika branscher och i denna roll får du gärna ha erfarenhet av någon typ av anläggningsdokumentation, t ex inom elkraft, olja eller gas, eller i varje fall erfarenhet av av att jobba med stora dokumentationsflöden. Du har erfarenhet av projektarbete och tycker om att driva, samordna och koordinera uppgifter och frågor med många intressenter.

Läs mer »

Operativ Försäljningschef sökes för kunds räkning!

Vår kunds verksamhet växer och de söker därför en Försäljningschef som vill vara deras ansikte ut mot deras kunder i framför allt privat sektor. De arbetar med allt från de största företagen i landet till mindre företag och de har även en stark förankring i offentlig sektor med kommuner, Landsting/Regioner och statliga myndigheter som kunder.

Läs mer »