Alla uppdrag

Här visar vi alla uppdrag vi nu letar kandidater till. Är du intresserad, sök helst omgående och var gärna tillgänglig när vi hör av oss. Vi arbetar snabbt:)

Customer and Installer Support!

Vår kund laddar nu för ytterligare tillväxt och letar därför efter en driven lagspelare som brinner för solenergi och levererar resultat varje dag. Du kommer att få jobba i ett snabbt växande, välfinansierat företag med ambitiösa mål för internationell expansion. Du kommer i din roll att ge support och vägledning till deras kunder och installationspartners. Nyutexaminerade uppmanas att ansöka!

Läs mer »

Lönekonsult till Solna sökes!

Vill du jobba med internationella kunder och samtidigt utveckla din engelska i tal och skrift? Då ska du komma och jobba i vår kunds lönegrupp i Solna.

I rollen som lönekonsult arbetar du i lönesystemet Hogia Lön+ och tillsammans med deras internationella samarbetspartner i en väl strukturerad process. Du deltar i kundmöten och ständigt efter att utveckla leveransen och relationen med dina kunder. Du har ett nära samarbete med dina kollegor i Rumänien som avlastar dig i det administrativa arbetet. Hos vår kund får du också möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak, lönehantering och service!

Läs mer »

Erfaren polsktalande ledare sökes till företag vår kunds fabrik!

Vi söker efter dig som vill hjälpa vår kund i deras fortsatt expansion. Detta kommer vara ett tidsbegränsat uppdrag på cirka 1 år där du både har möjlighet att komma in som konsult eller bli anställd av företaget. Rollens befattning är flexibel efter dina förutsättningar och kan vara på antingen 50, 70 eller 100 % efter ditt önskemål. Tjänsten är belägen i tätorten Töcksfors (Värmland) och vår kund kommer kunna bistå med bostad.

Läs mer »