Välkommen med din förfrågan om rekrytering!

HGRec är specialiserat på rekrytering av personal.

Behöver du hjälp att rekrytera din nästa medarbetare? Du har kommit helt rätt, det är vad vi gör och vi gör det riktigt bra. Vi är en personlig rekryteringsbyrå som är intresserade av dig som kund, intresserade av att göra så bra rekryteringar som möjligt, att göra långsiktiga rekryteringar. En framgångsfaktor i långsiktiga rekryteringar är att få en så bra matchning som möjligt och då med fler faktorer än kompetens och erfarenhet. När vi påbörjar uppdraget vill vi gärna få en så bra uppfattning av ert företag som möjligt för att även kunna matcha kandidaterna kulturellt med ert företag.

Vårt förmedlingsupplägg är en populär tjänst hos våra kunder. Vi förenklar och snabbar på processen. Här lägger vi fokus på att hitta rätt personer med rätt kompetens och erfarenhet. Vi säkerställer att de ligger inom rätt lönespann och är intresserade av en anställning hos kundföretaget. Kunden tar kandidaterna vidare i de vanliga interna rekryteringsprocesserna (intervjuer osv.). Det är först när kandidaten blivit anställd vi fakturerar. Vi erbjuder alltid denna tjänst till ett fast arvode.

Gör en förfrågan nu:

Observera att denna förfrågan är kostnadsfri och du binder dig inte till något avtal!


Vi behöver dina kontaktuppgifter...

Observera att denna förfrågan är kostnadsfri och du binder dig inte till något avtal!

Verksamheter inom Happy Group

Trött på dyra bemanningsföretag som inte levererar det som utlovats? Prova ProStaffing, vår affärsmodell bygger på att matcha frilanskompetens med ditt företags behov. Vi kallar det “Bemanning 2.0”

HGRec är en rekryteringsbyrå inom koncernen Happy Group. Vi utför kvalitativa, träffsäkra rekryterings- och förmedlingsuppdrag inom alla nivåer och branscher. Med stort kontaktnät, modern teknik och väldigt vass personal hittar vi oftast snabbt din drömpersonal.

Happy Group Recruitment – HGRec

Vår affärsidé bygger på att höja kvalitén på rekrytering och samtidigt förenkla processen för kunden. Det ska vara enkelt, snabbt och träffsäkert att rekrytera genom HGRec.