Om oss

Vår personal är universitetsutbildad. Våra rekryterare har relevant universitetsexamen, Beteende-/Personalvetare, inriktning Psykologi. Vi tror att en relevant och gedigen utbildning är en förutsättning för att kunna göra kvalitativa rekryteringar med så små felmarginaler som möjligt. Vår personal är mycket serviceinriktad och arbetar för att underlätta ert engagemang i rekryteringsprocessen så mycket som möjligt. Vår affärsidé bygger på att hålla hög kvalitet och bra service, genom detta behålla våra kunder under flera rekryteringsuppdrag, våra återkommande kunder är kärnan i vår verksamhet.

En kort presentation av grundaren:

PONTUS WERNGREN

Pontus har lång och gedigen erfarenhet från bemanningsbranschen.

Han startade upp ett pioneerbolag inom studentbemanning -96, bolaget såldes till världens största bemanningsföretag 2004. Pontus följde med i affären för att bygga upp studentverksamheten inom koncernen. Han har inom bolaget haft ett flertal roller, bland annat som Affärsområdeschef inom Student och även inom IT med fokus på att bygga upp verksamheten. Pontus har sedan dess utvecklat bolaget som Verksamhetsutvecklare med fokus på effektivitet, lönsamhet och kvalitet. Han har tagit fram många innovativa lösningar som idag används i ett flertal länder inom koncernen.

Den sista tjänsten var som Business Intelligence Manager.

I nästa utmaning har Pontus som VD och delägare startat upp ett nytt rekryterings- och bemanningsföretag med inriktning på kvalificerade tjänstemän inom marknad och försäljning.

Verksamheter inom Happy Group

Trött på dyra bemanningsföretag som inte levererar det som utlovats? Prova ProStaffing, vår affärsmodell bygger på att matcha frilanskompetens med ditt företags behov. Vi kallar det “Bemanning 2.0”

HGRec är en rekryteringsbyrå inom koncernen Happy Group. Vi utför kvalitativa, träffsäkra rekryterings- och förmedlingsuppdrag inom alla nivåer och branscher. Med stort kontaktnät, modern teknik och väldigt vass personal hittar vi oftast snabbt din drömpersonal.

Happy Group Recruitment – HGRec

Vår affärsidé bygger på att höja kvalitén på rekrytering och samtidigt förenkla processen för kunden. Det ska vara enkelt, snabbt och träffsäkert att rekrytera genom HGRec.