Senior Account Manager B2B

March 10, 2020

Är du en erfaren Kundansvarig Säljare som brinner för komplex tjänsteförsäljning, gillar teknik och har en god förmåga att bygga långsiktiga relationer? Då har vi jobbet för dig!

För vår kunds räkning söker vi nu en Kundansvarig Säljare som har erfarenhet av större organisationer, en komplex verksamhet och som gillar att sätta sig in i nya områden. Förutom dina säljar-kollegor får du jobba med sköna ingenjörer, systemvetare, journalister och informatörer!

Om rollen

I rollen som Kundansvarig säljare är du en viktig person i vår kunds fortsatta utveckling. Ditt huvudsakliga uppdrag är att hitta nya kunder och affärsmöjligheter samt vidareutveckla affärsrelationen med deras befintliga kunder. Du är med i hela säljprocessen från ax till limpa. Kundbasen består idag av både stora, väletablerade företag samt mindre och mer nischade företag i spännande branscher.

Vi ser gärna att du har:

  • Cirka 10 års erfarenhet av företagsförsäljning och från konsultverksamhet.
  • Relevant erfarenhet från olika branscher i näringslivet, t.ex. bank, telekom, försäkring, energi eller liknande.
  • Kunskap/erfarenhet inom teknik/IT.
  • En positiv inställning och helgjuten vinnarskalle.
  • Förmåga att analysera kundens problem och tänka strategiskt.
  • En god kommunikativ förmåga och gedigen kunskap i att skapa goda relationer med kollegor och kunder.
  • Gärna en akademisk utbildning.

För att lyckas i rollen som säljare är du lyhörd och beredd på att lära dig nytt. Vidare är du ansvarstagande, resultatorienterad och duktig på att få saker och ting gjort. För att trivas i rollen har du en prestigelös attityd och är både energisk och uthållig.

Du välkomnas till en stimulerande miljö i ett stabilt, växande konsultbolag med trevligt kontor mitt i Gamla Stan. Du får utvecklas både som säljare och person med kunderna, det duktiga säljteamet och de proffsiga konsulterna. De värderar laget före jaget och har en härlig stämning bland sina medarbetare.

Ansökan

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in en ansökan snarast, då tjänsten ska tillsättas relativt omgående sker intervjuer och urval löpande. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Jack Robertsson på jack.robertsson@happygroup.se.

Vi kontaktar endast de som blir kallade till intervju

Kontaktperson:

Jack Robertsson
jack.robertsson@happygroup.se

Om uppdraget

Ort:

Stockholm

Uppdragstyp:

Rekrytering

Omfattning:

Heltid

Språkkrav:

Svenska

Ansök i formuläret nedan