CAD-samordnare/Teknisk skribent

March 10, 2020

Har du erfarenhet av dokumentation, ritningar och underhåll? Är du noggrann och strukturerad? Vill du även utvecklas som teknisk skribent och konsult och få marknadens duktigaste dokumentationsexperter som kollegor?

Vi söker nu en person med teknisk bakgrund som vill utvecklas som konsult och teknisk skribent. I bagaget har du flerårig erfarenhet/kunskap av och om dokumentation, ritningar och underhåll. 

Som CAD-samordnare kommer du att

 • Producera rutiner för dokumenthantering i IFS.
 • Skapa utbildningsmaterial och lathundar.
 • Åtgärda backlogg med dokumentation (CAD-ritningar).

Du förstår hur ritningar hanteras och hur man uppdaterar ritningar i CAD. Vidare kan du organisera dokumentation i kundens dokumentationssystem (IFS). Vi ser gärna att du är ingenjör med t ex Mek. eller El-utbildning eller har annan relavant utbildning och erfarenhet. Placering för tjänsten är Stor-Stockholm, deras kontor ligger i Gamla Stan.

Som konsulter är deras kunders information och dokumentation deras kärnverksamhet. De hjälper kunderna att analysera, skriva och organisera deras dokumentation. Teknisk förståelse och erfarenhet är viktigt likaväl som lyhördhet, nyfikenhet, eget driv samt ett intresse för kundens behov. Deras kunder finns i många olika branscher t ex inom IT, telekom, kraftindustri, finans, försvar och mjukvaruutveckling. Har du erfarenhet från en eller flera av dessa områden är det extra meriterande.

Vi söker alltså dig som har

 • Flerårig erfarenhet av att arbeta med teknisk information och/eller dokumentation. 
 • Erfarenhet av att jobba med ritningar i CAD.
 • Ingenjör el motsvarande.
 • Flerårig branscherfarenhet från olika tekniska miljöer, t.ex. IT, telekom, kraftindustri, finans, försvar eller mjukvaruutveckling.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.  
 • God social kompetens.
 • Gärna erfarenhet som konsult.  
 • Gärna erfarenhet av system och verktyg för hantering av information/dokumentation/ritningar.

Om vår kund

Vår kund är ett konsultföretag som växer och utvecklas med sina anställda. De har korta beslutsvägar, högt i tak och är öppna för att utvecklas med dina idéer. Som medarbetare hos vår kund har du marknadens bästa tekniska skribenter och dokumentationsamordnare som kollegor. Och naturligtvis får du jobba med spännande och intressanta uppdrag hos deras framgångsrika kunder.

Deras uppdrag är att hjälpa deras kunder att beskriva sina produkter, tjänster, interna processer och rutiner samt att göra information och dokumentation tillgänglig. Allt för att förbättra deras kunders konkurrenskraft. Vår kund startade sin verksamhet 2007 och sedan dess har de arbetat med ett stort antal nöjda kunder, varav de flesta är stora, svenska företag i många olika branscher.

Din ansökan

Skicka din ansökan till Elin.Hoszek@happygroup.se eller ansök via formuläret nedan. Vi kontaktar endast de som kallas till intervju.

Kontaktperson:

Jack Robetsson
jack.robertsson@happygroup.se

Om uppdraget

Ort:

Stockholm

Uppdragstyp:

Rekrytering

Omfattning:

Heltid

Språkkrav:

Svenska

Ansök i formuläret nedan