Dokumentationsspecialist till Stockholm!

April 9, 2020

Om vår kund

Vår kund är ett konsultföretag som växer och utvecklas med sina anställda. De har korta beslutsvägar, högt i tak och är öppna för att utvecklas med dina idéer. Som medarbetare hos vår kund har du marknadens bästa tekniska skribenter och dokumentsamordnare som kollegor. Och naturligtvis får du jobba med spännande och intressanta uppdrag hos deras framgångsrika kunder.

Deras uppdrag är att hjälpa sina kunder att beskriva sina produkter, tjänster, interna processer och rutiner samt att göra information och dokumentation tillgänglig. Allt för att förbättra sina kunders konkurrenskraft. Vår kund startade sin verksamhet 2007 och sedan dess har de arbetat med ett stort antal nöjda kunder, varav de flesta är stora, svenska företag i många olika branscher.

Om rollen:

Vår kund söker dig med en högskoleutbildning, gärna inom teknik eller IT, som har flerårig erfarenhet av att arbeta med information/dokumentation och vill utvecklas som teknisk skribent och konsult. Vidare har du god kunskap om och erfarenhet från att arbeta med t.ex styrande dokumentation och är generellt duktig på att uttrycka dig i tal och text på svenska samt engelska. Utöver detta är du bra på att samarbeta och har en hög social kompetens.

Det är en viktigt att du har en god kompetens av Stockholms kollektivtrafiks infrastruktur och tekniska kunskaper inom tekniska områden såsom BanU/BanÖ/400V/750V/1500V är det extra intressant. Placering för tjänsten är i Stor-Stockholm.

I denna roll kommer du, som en del av ett team, att ha i uppdrag att skapa och uppdatera olika typer av styrande dokument såsom t ex säkerhetsbestämmelser, instruktioner, tekniska beskrivningar och anvisningar.

Dina huvuduppgifter kommer vara att:

  • Analysera behov av uppdatering av information
  • Analysera beroenden till annan information
  • Uppdatera befintlig information
  • Skapa information som saknas
  • Säkerställa att informationen godkänns inom organisationen

Meriterande är om du har:

  • Hög kompetens inom styrande dokumentation.
  • Goda kunskaper inom word/excel
  • Erfarenhet som konsult.
  • Erfarenhet av system och verktyg för hantering av information/dokumentation, såsom CMS, wiki (t ex Sharepoint).

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att skicka in en ansökan snarast, då tjänsten ska tillsättas relativt omgående sker intervjuer och urval löpande. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Jack Robertsson på jack.robertsson@happygroup.se Vi kontaktar endast de som blir kallade till intervju.

Kontaktperson:

Jack Robertsson
jack.robertsson@happygroup.se

Om uppdraget

Ort:

Stockholm

Uppdragstyp:

Rekrytering

Omfattning:

Heltid

Språkkrav:

Svenska och engelska

Ansök i formuläret nedan