Dokumentsamordnare

September 11, 2020

Om jobbet

Nu söker vi en noggrann och strukturerad Dokumentsamordnare med generell teknikkunskap och social kompetens. I denna roll hanterar du flera parallella projekt och driver arbetet med dokumentationsleveranser till kund. Detta innebär att i tät kontakt med dokumentationsansvariga och övriga projektmedlemmar säkerställa att den projektspecifika dokumentationen levereras i tid till kund och att den uppfyller de för projektet gällande kundkrav.

Om tjänsten

Som konsulter är våra kunders dokumentation och information kärnverksamheten. Teknisk förståelse och erfarenhet är viktigt likaväl som lyhördhet, social kompetens, nyfikenhet samt ett intresse för kundens behov.

Vår kund har i sin tur kunder i många olika branscher och i denna roll får du gärna ha erfarenhet av någon typ av anläggningsdokumentation, t ex inom elkraft, olja eller gas, samt erfarenhet/kunskap om data/tele. Du har erfarenhet av projektarbete och tycker om att driva, samordna och koordinera uppgifter och frågor med många intressenter.

Du jobbar med trevliga, positiva och hjälpsamma kollegor i fina lokaler i Stockholmsområdet, vår kunds egna kontor ligger i Gamla Stan.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av projektarbete och samordning.
  • Har en teknisk utbildning.
  • Är strukturerad och noggrann.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande är:

  • Erfarenhet av att jobba med stora dokumentationsflöden, gärna i en liknande roll.
  • Gärna erfarenhet av större industriprojekt med många intressenter.
  • Branscherfarenhet från olika tekniska miljöer t ex anläggningsprojekt.
  • Gärna erfarenhet av att arbeta i dokumentationssystem.

Om vår kund

Vår kund är ett konsultföretag som växer och utvecklas med sina anställda. De har korta beslutsvägar, högt i tak och är öppna för att utvecklas med dina idéer. Som medarbetare hos vår kund har du marknadens bästa tekniska skribenter och dokumentsamordnare som kollegor. Och naturligtvis får du jobba med spännande och intressanta uppdrag hos deras framgångsrika kunder.

Deras uppdrag är att hjälpa sina kunder att beskriva sina produkter, tjänster, interna processer och rutiner samt att göra information och dokumentation tillgänglig. Allt för att förbättra sina kunders konkurrenskraft. Vår kund startade sin verksamhet 2007 och sedan dess har de arbetat med ett stort antal nöjda kunder, varav de flesta är stora, svenska företag i många olika branscher.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att skicka in en ansökan snarast, då tjänsten ska tillsättas relativt omgående sker intervjuer och urval löpande. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Frida Månsson på frida.mansson@happygroup.se Vi kontaktar endast de som blir kallade till intervju.

Kontaktperson:

Frida Månsson
frida.mansson@happygroup.se

Om uppdraget

Ort:

Stockholm

Uppdragstyp:

Rekrytering

Omfattning:

Heltid

Språkkrav:

Svenska

Ansök i formuläret nedan