Industrielektriker/servicetekniker sökes för kunds räkning i Huddinge!

April 14, 2020

Arbetsuppgifter

Som industrielektriker hos vår kund arbetar du med elinstallationer i olika projekt inom vattenrening. Vår kund utför el- styr och regler entreprenader vilket innebär att du kommer att installera automatikskåp som de konstruerat och byggt på deras verkstad.

Deras mål är ett långsiktigt samarbete med sina kunder, vilket innebär att du även fortsätter att följa den färdiga anläggningen. Förutom nyinstallationer, medverkan vid driftsättningar innebär arbetet även ombyggnationer samt felsökningar.

Ditt arbete omfattar:

  • Installationsarbete
  • Serviceuppdrag
  • Felsökning av automationsutrustning
  • Ombyggnad av automatikskåp

Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp. DE arbetar framförallt i Stockholmsområdet.

Beroende på erfarenhet och intresse finns möjlighet för stor utveckling inom automationsområdet.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat ett par år som industrielektriker eller servicetekniker eller dig som nyligen har avslutat din el utbildning. För att samarbetet med deras kunder skall fungera behöver du tala och skriva svenska obehindrat. Vidare ska du inneha B-körkort.

För dig med erfarenhet är det meriterande om du kan hålla i entreprenadprojekt, ritningsläsning, planering av arbete, avvikelserapportering, materialbeställning samt utföra erforderliga slutkontroller av elinstallationer.

Din profil

Som person är du strukturerad och noggrann och eftersom att arbetet sker ute på anläggningar tillsammans med deras kunder krävs det dessutom att du är ansvarsfull och serviceinriktad. Utöver det läggs stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga och prestigelöshet. Ett stort teknikintresse och en yrkesstolthet är något som vi ser som självklart hos dig.

Företaget

Kunden är ett fristående företag för konstruktion och leverans av el- styr och reglerutrustningar för VA, energi- och gasanläggningar inom kommuner och industrier. De är ett mindre företag med 15 anställda och arbetar tillsammans i en platt organisation med korta beslutsvägar. Företaget grundades 1972 och har sedan starten varit inriktade på automatikutrustning till VA-industrin.

Ansökan

Ansök genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ditt CV till jack.robertsson@happygroup.se Vi kontaktar endast de som kallas till intervju.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson:

Jack Robertsson
jack.robertsson@happygroup.se

Om uppdraget

Ort:

Huddinge

Uppdragstyp:

Rekrytering

Omfattning:

Heltid

Språkkrav:

Svenska

Ansök i formuläret nedan