Junior Rekryterare

December 17, 2019

Om jobbet

Vi vill utveckla dig till en riktigt vass rekryterare. Arbetar du idag, heltid/under studierna, med search, konsulter eller liknande och vill arbeta som rekryterare? Vi söker dig som har någon typ av erfarenhet från rekryteringsbranschen.

Vi erbjuder dig att redan nu komma och påbörja/fortsätta din karriär, vår ambition är att lära dig yrket från grunden. Du kommer att vara operativ direkt. Vi låter dig ta de delar du är redo för och även delar som kommer kännas utmanande, tanken är att du snabbt ska lära dig grunderna i rekrytering, kundhantering, affärsmannaskap.

Ständig utveckling och stort ansvar

Rekrytering är mycket känsla vilket kan vara svårt att lära ut men du kommer att få vara delaktig i våra pågående uppdrag till du själv tar hela eller delar av processen. Det handlar mycket om att få en känsla för vad kunden verkligen söker, känslan om kandidaten matchar detta. Yrket innehåller också mycket retorik, strategi och metoder. På några månader kommer du att kunna ta egna enklare uppdrag under support av våra seniora rekryterare. Känslan kommer ofta med erafenhet och vi ger dig praktisk erfarenhet samtidigt som vi utmanar dig att hela tiden utvecklas till nästa steg/nivå.

Vi vill att du hela tiden växer i din roll. Du börjar från början, eller fortsätta där du är,  och får praktiskt erfarenhet, först de enklare delarna i arbetet för att ta nästa steg och näst steg beroende på din tidigare erfarenhet.

Bakgrund/erfarenhet:

– Universitetsstudier/universitetsexamen inom HR-relaterad utbildning

– Någon typ av erfarenhet från branschen

Arbetsuppgifter:

– Kundkontakt

– Kravprofiltagning

– Search (hitta kandidater)

– Telefonintervjuer

– Fysiska intervjuer

– Kandidatpresentationer

– Annonsering (Jobboards, Sociala Medier osv)

– Enklare marknadsföring

Vad vi erbjuder dig:

– Ha riktigt kul på jobbet

– Expansivt företag

– Ansvar med mandat

– Roliga och duktiga kollegor

– Toppenlokaler mitt i city

– Flexibelt arbete

– Väldigt positiv bransch

– Massor av kontakt med människor

– Detektivarbete

– Otroligt lärorikt arbete

Kontaktperson:

Pontus Werngren
pontus.werngren@happygroup.se

Om uppdraget

Ort:

Stockholm

Uppdragstyp:

Rekrytering

Omfattning:

Språkkrav:

Ansök i formuläret nedan