Kvalitetssamordnare

April 9, 2020

Är du noggrann och strukturerad? Har du erfarenhet av IT, kvalitetsarbete och projektarbete? Vill du jobba som Kvalitetssamordnare och utvecklas som konsult och teknisk skribent? Läs vidare! 

Vår kund har spännande uppdrag på gång och söker nu fler fantastiska kollegor!

Vår kund är ett konsultföretag som växer och utvecklas med sina anställda. Som medarbetare hos dem har du marknadens bästa tekniska skribenter och dokumentationsspecialister som kollegor. Du jobbar med intressanta uppdrag hos deras framgångsrika kunder. Korta beslutsvägar, högt i tak och är öppna för att utvecklas med dina idéer. Gemensamt för alla hos kunden är deras intresse för språk och teknik.  

Nu söker vi dig som vill jobba som Kvalitetssamordnare och leda och samordna kvalitetsarbetet för deras kunds räkning. I denna roll ansvarar du även för det praktiska kvalitetsarbetet inom främst dokumentationsområdet. Du stödjer IT-utvecklingsprojekt med framtagning, granskning och revidering av teknisk dokumentation inom IT-området. Vidare planerar och genomför du granskning av dokumentation och granskningsmöten. Du bidrar även till framtagning av annan typ av dokumentation där behov finns i ett projekt, t ex projektplaner, och med förbättringar av projektmodeller, produktionsmodeller och mallar samt arbetssätt.

Vi söker dig med akademisk examen som har flerårig erfarenhet av att jobba med information/ dokumentation och vill utvecklas som teknisk skribent och konsult. Placering för tjänsten är i första hand Enköping och det kan eventuellt förekomma en del resor. I framtiden kommer du mest att arbeta i Stor-Stockholm. Kundens egna kontor ligger i Gamla stan.

De hjälper kunderna att analysera, skriva och organisera deras dokumentation. Teknisk förståelse och erfarenhet är viktigt likaväl som lyhördhet, nyfikenhet samt ett intresse för kundens behov. Du måste ha ett eget driv och får gärna ha erfarenhet av projektledning.  

Vi söker alltså dig som har:

 • Flerårig erfarenhet av att arbeta med teknisk information och/eller dokumentation
 • Akademisk examen, gärna civil-/högskoleingenjör, eller systemvetare
 • Minst två (2) års sammanlagd erfarenhet av kvalitets-samordning och kvalitetsuppföljning av IT-projekt
 • Erfarenhet som projektledare
 • Erfarenhet av att skriva systemdokumentation
 • Erfarenhet av att genomföra workshops i projekt
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.  
 • God social kompetens.
 • God stilistisk känsla.  
 • Gärna erfarenhet som konsult.  
 • Gärna erfarenhet av system och verktyg för hantering av information/dokumentation, såsom wiki (t ex Confluence).

Kontaktperson:

Jack Robertsson
jack.robertsson@happygroup.se

Om uppdraget

Ort:

Enköping

Uppdragstyp:

Rekrytering

Omfattning:

Heltid

Språkkrav:

Svenska, Engelska

Ansök i formuläret nedan