Löneadministratör till centrala Göteborg!

March 30, 2020

Vi söker nu till vår kund en Lönekonsult. Gillar du service och att ha ett nära samarbeta med kunder och kollegor och samtidigt arbeta aktivt för din egen utveckling? Lönekonsulterna arbetar med det de älskar varje dag och de vill ha med dig på vår resa! Då vår kund är ett företag som ständigt växer med nya kunder behöver de även titta efter nya kollegor till sitt trevliga kontor i Göteborg, närmare bestämt Gårdatorget. De är ca 14 kollegor och satsar på att bli många fler.

Om vår kund

Vår kund är ett modernt företag som ser värdet i att leda sig själv och kunna prioritera det viktigaste först. De arbetar digitaliserat och har även ett nära samarbete med kollegor i Rumänien som avlastar dig i det administrativa arbetet. Som lönekonsult hos vår kund har du helhetsansvaret för dina kunder men som en del av teamet finns du alltid där för att stötta och hjälpa dina kollegor. Du deltar även i kundmöten, har kontakt med kundernas anställda och strävar efter att utveckla leveransen och kundrelationen. Du får möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak, lönehantering, rådgivning och service! Ett glatt gäng som stöttar varandra under arbetstoppar och drivs av att ge den bästa servicen! Du som medarbetare har tillgång till flexibla arbetstider, massage på kontoret och vår utbildningsakademi för din kompetensutveckling. Du har även möjlighet att kostnadsfritt certifiera dig hos SRF till auktoriserad lönekonsult. De kan ge dig både trygghet i din anställning men även utmaningar för din utveckling.

Dina arbetsuppgifter

  • Svara på frågor från dina kunder och deras anställda, både lön och HR relaterade frågor
  • Kundansvar för dina kunder, vilket innebär kontinuerlig dialog och att delta på möten
  • Arbeta konsultativt och rådgivande, både till kund men även till dina kollegor
  • Ansvara och genomföra lönekörningen för dina kunder
  • Hantera tolkning av kollektivavtal, personalpolicys och hantera reseräkningar mm
  • Arbeta aktivt för att vidareutveckla bolagets sätt att arbeta och vi är nyfikna på din input
  • Aktivt bidra till bolagets strategi

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet från lönehantering. Vi kommer att kunna utmana dig på din nivå! Oavsett vad du har för erfarenhet sedan tidigare har du en god ansvarskänsla och vilja att alltid ge den bästa servicen. Kunden behöver dig som har erfarenhet av Agda eller Hogia och tycker om att arbeta i team. Självklart kan du svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Din ansökan

Skicka din ansökan direkt till Jack.Robertsson@happygroup.se Anställning sker direkt hos kunden. Vi kontaktar endast de som kallas till intervju.

Kontaktperson:

Jack Robertsson
Jack.robertsson@happygroup.se

Om uppdraget

Ort:

Göteborg

Uppdragstyp:

Rekrytering

Omfattning:

Heltid

Språkkrav:

Svenska

Ansök i formuläret nedan