Redovisningsansvarig

March 30, 2020

Är du en erfaren Redovisningsekonom som söker en ny utmaning? Tycker du dessutom att det är kul att arbeta i en varierad och flexibel tjänst där du kommer att få kombinera operativt och strategiskt arbete, då har vi rollen för dig.

Vår kund söker nu en redovisningsansvarig ekonom som älskar ekonomi, siffror och att ha många bollar i luften. Vi söker dig som är glad, prestigelös och trivs i ett mindre team där du har stor möjlighet att påverka!

Om rollen

Du kommer att ansvara för löpande redovisning och bokslut i ca 10 olika bolag inom norden. Vidare så kommer du att delta i rapportering, enligt IFRS, och ansvara för bland annat månadsavstämningar med rapportering till koncernledning, lönerapportering, bokföring, årsbokslut och årsredovisning. Utöver redovisningsarbetet så får du möjligheten att vara delaktig i olika förbättrings- och utvecklingsprojekt.

Dina arbetsuppgifter kommer primärt att utgöras av:

  • Att säkerställa att redovisningen sker enligt gällande lagar och regler
  • Ekonomiska analyser och rapportering.
  • Uppföljning av prognos och rapportering.
  • Löpande lönerapportering, bokföring, redovisning och årsbokslut.
  • Vara delaktig att utveckla och effektivisera de ekonomiska flödena.

Om dig

För att lyckas i rollen är du prestigelös, har en stark analytisk förmåga samt är strukturerad och lösningsorienterad med kunskap om redovisnings- och skatteregler på nordisk nivå. Vi ser gärna att du har ett antal års erfarenhet av löpande redovisning och bokföring samt har jobbat med årsbokslut, gärna i både Sverige och några av de andra nordiska länderna. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbetat med redovisning enligt IFRS. Vidare är du initiativtagande och självständig i din roll. För att trivas i rollen drivs du av att arbeta i ett litet, engagerat team där du verkligen har chans att påverka. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och meriterande är om du även har kunskap i någon av de andra nordiska språken. God systemvana samt kunskaper i Salesforce och Financialforce är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vår kund sitter i trevliga lokaler på Västmannagatan i centrala Stockholm. De har även attraktiva förmåner för sina anställda, t.ex. 6 veckors semester och 8 000 kr i friskvårdsbidrag.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att skicka in en ansökan snarast, då tjänsten ska tillsättas relativt omgående sker intervjuer och urval löpande. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Jack Robertsson på jack.robertsson@happygroup.se. Vi kontaktar endast de som blir kallade till intervju.

Kontaktperson:

Jack Robertsson
jack.robertsson@happygroup.se

Om uppdraget

Ort:

Stockholm

Uppdragstyp:

Rekrytering

Omfattning:

Heltid

Språkkrav:

Svenska, Engelska

Ansök i formuläret nedan