Redovisningskonsult

March 2, 2020

För vår kunds räkning söker vi nu dig som är en erfaren redovisningsekonom och som vill arbeta som konsult hos en kundfokuserad redovisningsbyrå.

Vår kund är en snabbt växande redovisningsbyrå med långvarig erfarenhet inom ekonomisk rådgivning. De sitter i fina lokaler i Stockholm city och har ett nära samarbete med både jurister och revisorer för att genom detta säkerställa att kunden får rätt hjälp när så behövs. Närheten till denna kunskap skapar också trygghet för deras personal.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av:

  • Löpande redovisning, bokföring, momsredovisning och skatteinbetalningar.
  • Arbeta med månatliga avstämningar.
  • Utveckla och effektivisera rutiner och processer.

Din profil

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning på redovisning samt omkring tre års praktisk erfarenhet av redovisningsekonomi. Vidare har du tidigare har arbetat som konsult samt självständigt arbetat med bokslutsarbete. För att lyckas i rollen är du ansvarsfull, social och samarbetsvillig samt gediget serviceinriktad och kundfokuserad.

För att trivas i rollen har du stort eget driv och en vana av att fatta egna beslut för kunders räkning. Du är även positiv och noggrann samt tycker, liksom vår kund, att det är viktigt att seriöst arbete kombineras med glädje och humor.

Om företaget

Vår kund är är en Redovisningsbyrå som arbetar med stort hjärta för deras kunders bästa. De tillhandahåller redovisningstjänster till små och medelstora företag. Företaget går under ledorden personligt, enkelt och serviceinriktat – vilket ska appliceras såväl internt som externt.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att skicka in en ansökan snarast, då tjänsten ska tillsättas relativt omgående sker intervjuer och urval löpande. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Amanda Lindgren på amanda.lindgren@happygroup.se. Vi kontaktar endast de som blir kallade till intervju.

Kontaktperson:

Amanda Lindgren
amanda.lindgren@happygroup.se

Om uppdraget

Ort:

Stockholm

Uppdragstyp:

Rekrytering

Omfattning:

Heltid

Språkkrav:

Ansök i formuläret nedan