Vår kund är i en expansiv fas och söker en relationsskapande Account Manager!

December 5, 2019

Vår kund söker nu dig som älskar kundkontakt och har en fallenhet för att kunna prata Business med kunderna. Har du ett starkt intresse för att ta dina kunskaper inom sälj till nästa nivå? Drivs du av ständig utveckling och vill jobba på en arbetsplats där teamkänslan är stark? Då kan du vara precis den vi söker.

Rollen

Kundens leadsverktyg är en AI produkt som både automatiserar och effektiviserar prospektering och nykundsbearbetning. Vår kund har snabbt etablerat sig på marknaden och produkten är mycket eftertraktad och omtyckt. Därför kommer du att få arbeta mycket mot varma kunder som själva visat intresse för produkten, men givetvis kommer du också försöka utöka kundstocken med nya kunder. Du kommer ansvara för hela säljprocessen och du kommer få träffa många härliga kunder, befintliga som nya.

Rollen innebär ett högt tempo med relativt korta säljcyklar, men då produkten är en abonnemangstjänst så kommer du såklart att aktivt stötta dina kunder över längre perioder. I största möjliga mån kommer du även att träffa dina kunder.   

Om dig

Vi söker dig som är resultatdriven och strävar efter framgång. Du söker hela tiden nya vägar för att hitta nya kunder och du tycker det är roligt att vårda och bibehålla relationen till de befintliga kunderna. Denna roll innebär många kontaktytor och du kommer som sagt att vara ute på många kundbesök så det gäller att du är duktig och effektiv i din kommunikation. För att lyckas i rollen tror vi att du passar in rätt bra på dessa kvalifikationer: 

  • Van vid att jobba resultatdrivet
  • Älskar att skapa och bibehålla goda relationer
  • Är driven och hela tiden på alerten 
  • Har tidigare erfarenhet av B2B försäljning
  • Förmodligen har du även vana av att förhandla och kommunicera med högt uppsatta individer

Om vår kund 

Vår kund startades under 2011 och registrerades som bolag under 2012. Med moderna och skräddarsydda lösningar för deras kunder kan de erbjuda tids- och kostnadseffektiva lösningar till dig som företagare. De hjälper sina kunder att förbättra processerna kring ökad försäljning och att på automatiska sätt få tillgång till leads för säljgruppen.

Du kommer komma till ett härligt team om 10 medarbetare med en stark entreprenörsanda och högt i tak. Organisationen är väldigt platt och din roll hos företaget kommer vara superviktig. Dina potentiellt framtida kollegor älskar att göra business och förhoppningsvis kommer du in och adderar ytterligare en dimension i deras pågående expansion. Kundens kontor är beläget centralt i City. 

Kontaktperson:

Jack Robertsson
jack.robertsson@happygroup.se

Om uppdraget

Ort:

Stockholm

Uppdragstyp:

Rekrytering

Omfattning:

Heltid

Språkkrav:

Svenska

Ansök i formuläret nedan