Exportspeditör till spännande bolag i Stockholm!

February 18, 2020

Om vår kund

Vår kund är ett otroligt innovativt och dynamiskt företag där sammanhållningen är kanon. Kunden är ett helt oberoende svenskägt logistikföretag med fokus på internationella och globala transportlösningar med alla typer av transportsätt; flyg, sjö, bil och järnväg. Med sin innovativa approach med fokus på kostnadseffektivitet, minskad miljöpåverkan, socialt ansvar och för levererad kvalitet så har kunden utnämnts till årets Gasellföretag både 2017, 2018 och 2019. Bland annat har företaget integrerat robotbaserad processautomination för att omvandla orderbokningsprocessen och utveckla ett smidigare flöde. Men ingenting av detta hade varit möjligt om inte personalen funnits. Därför menar kunden att personalen är den enskilt viktigaste nyckeln för en framgångsrik och rolig arbetsplats.

Om tjänsten

 • Tjänsten är ett vikarierat på heltid som sträcker sig till augusti/september nästa år med möjlighet till förlängning.
 • Viktigast av allt är din personliga inställning, du behöver ha en hög flexibilitet för att hantera en ständigt föränderlig verksamhet och kunna fatta snabba beslut. Rollen innebär många kontaktytor på daglig basis och din känsla för service och kommunikation är viktig.
 • Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt, och har stor vana att arbeta digitalt då din dator är ditt främsta verktyg
 • Rollen innebär att du har ett heltäckande kundansvar som medför täta kontakter med kunder och leverantörer.
 • I det dagliga arbetar du i grupp och har också ett operativt ansvar för flera kunder.

Din profil

 • Vi tror att du har något års erfarenhet i någon form i kombination med aktiv kundservice eller en utbildning i logistik.
 • Som person brinner du för att göra affärer, är drivande och målriktad. Du får saker gjorda. Du trivs med ständig utveckling och vill bidra till att öka värdet för kundens kunder och partners.
 • Du vill nu utvecklas vidare och vara en del av tillväxten i ett modernt och expansivt svenskt logistikföretag som är specialister på internationella transporter.
 • Kunden fokuserar på ansvarsfull logistik som består av tre delar, kostnadseffektiva lösningar, minskad miljöpåverkan och ta fullt ansvar som inte bara är för transporten utan också ett socialt ansvar där kunden verkar. Därför är det av största möjliga vikt att du kommer kunna identifiera dig med kundens ansvarsfulla logistik. Kunden ser sig själva som en startup även om dem befinner sig i en bransch som existerat länge.
 • Du delar kundens uppfattning att stordriften och anonymiteten hos dom stora nätverksföretagen inte gagnar kunder som vill ha egna relationsbaserade lösningar, som bygger på äkta partnerskap och förtroende. Eftersom kunden är internationell är dina kunskaper i engelska i både tal och skrift mycket goda.
 • Personalen är den viktigaste nyckeln i rollen till framgång. Därför kommer en stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper.
 • Kunden rekryterar prestigelöst och lägger stor vikt på jämnlikhet. Därför välkomnas alla typer av ansökningar.

Ansökan:

Vi kommer att rekryterande löpande för denna tjänst så vänligen skicka in din ansökan snarast möjligen. Vi kommer enbart att kontakta dom som är aktuella för en intervju!

Kontaktperson:

Jack Robertsson
Jack.robertsson@happygroup.se

Om uppdraget

Ort:

Stockholm

Uppdragstyp:

Rekrytering

Omfattning:

Heltid/vikariat

Språkkrav:

Svenska och engelska

Ansök i formuläret nedan