Konsultchef till vårdbemanningsföretag sökes!

November 9, 2020

Vår kund behöver förstärka deras högpresterande team med en ny ambitiös medarbetare till deras centrala kontor i Uppsala! De som arbetar hos vår kund har en passion för relationer och affärer. De arbetar mycket med mätbara resultat och de når dessa genom att de ger varandra positiv energi, tar egna initiativ samt tar eget ansvar. De är ett snabbt växande företag och det medför goda möjligheter för dig som ny medarbetare att påverka både din egen och kontorets utveckling.

Om tjänsten

I din roll som konsultchef ansvarar du för hela rekryterings- och bemanningsprocessen. Från första kontakt med sjuksköterska/läkare till att boka ut konsulten i arbete. Du har din arbetsplats på centrala kontoret i Uppsala men har en nära dialog med kunder och konsulter i hela Sverige. De erbjuder en introduktion som ger dig möjligheten att växa in i din roll. Som självgående konsultchef driver du flera uppdrag parallellt och är bra på att snabbt skifta fokus från ett projekt till ett annat. Vi ser att du gillar utmaningar, ger mycket energi och är positiv, gillar att prestera och framförallt, gillar att ha kul på jobbet tillsammans med dem!

Vi söker dig som:

  • Har eftergymnasial utbildning. Meriterande om det är inom HR, marknadsföring, sälj eller ekonomi.
  • Har minst 1 års erfarenhet av att arbeta som konsultchef inom bemanning eller vårdbemanning
  • Har erfarenhet av rekrytering, vård eller försäljning
  • Arbetslivserfarenhet från en roll som inneburit eget ansvar och kundrelationer
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift
  • För att trivas i rollen som säljande konsultchef är det viktigt att vara självständig, noggrann, duktig på återkoppling, resultatdriven samt bra på att bygga relationer

    Kunden ser att du gärna bor i Uppsala med omnejd.

Om kunden

Vår kund är en attraktiv arbetsgivare för dig som vill vara delaktig i företagets expansion och utveckling. De är ett resultatorienterat team som ständigt strävar högre och som alltid stöttar varandra för att nå gemensamma och individuella mål. Vår kund förbättrar den svenska sjukvården genom förmedling av högkompetenta läkare och sjuksköterskor till kommuner och landsting. Deras kunder finns i hela landet, från Malmö i syd till Kiruna i norr. Från deras kontor i Uppsala styr de den växande bemanningsverksamheten!

Vi berättar gärna mer vid intervjun!

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Tveka inte att skicka in en ansökan snarast, då intervjuer och urval sker löpande.

Kontaktperson:

Pontus Werngren
pontus.werngren@happygroup.se

Om uppdraget

Ort:

Uppsala

Uppdragstyp:

Rekrytering

Omfattning:

Heltid

Språkkrav:

Svenska

Ansök i formuläret nedan