Intressant och utvecklande säljroll – Solcellsprojektör

Vi söker säljare som vill vara en del av en snabbväxande start-up företag med fokus på energibesparing och förnybar solenergi i en mycket utvecklande roll. Ta chansen att växa ordentligt i rollen som säljare.
Solcell

Vi söker Solcellsprojektörer till vår kund, vill du vara en del av en snabbväxande start-up företag med fokus på energibesparing och förnybar solenergi? Rollen innebär att du blir en viktig och avgörande faktor för organisationens tillväxt som en del av ett högpresterande säljteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar kundbesök, bearbetning av varma leads, hjälp med att hitta den bästa lösningen för varje kund i individuella projektupplägg, och söka upp nya kunder med hjälp av testade verktyg och processer.

Kundföretaget förväntar sig att deras medarbetare ska trivas och se fram emot att komma till jobbet. Som en del av teamet kommer du att ha möjlighet att lära dig från experter inom branschen och delta i regelbundna utbildningar, föreläsningar och utvecklingssamtal. De är en organisation som investerar i sina medarbetare för att hjälpa dem att uppnå sin fulla potential. Ta chansen att utvecklas ordentligt genom denna roll till en förstklassig högpresterande säljare.

Marknaden som de jobbar inom har en ljus framtid och det finns stora möjligheter att skapa en långsiktig karriär hos vår kund. De erbjuder mycket konkurrenskraftiga löner på mellan 25 000 kr och 120 000 kr. Vi söker någon som vill jobba omgiven av ett högpresterande team, har viljan och hungern att bli en av de bäst presterande säljarna i Sverige, är tävlingsinriktad, målfokuserad, organiserad och vill påverka och vara en stor bidragande faktor till företagets framgång. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet inom sälj eller byggbranchen, eller har ett stort intresse för solenergi.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Skicka ditt CV till melvin@happygroup.se, referens “Säljare” för att söka tjänsten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email