Alla uppdrag

Här visar vi alla uppdrag vi nu letar kandidater till. Är du intresserad, sök helst omgående och var gärna tillgänglig när vi hör av oss. Vi arbetar snabbt:)

Operations Manager till ad-tech bolag som driver en internationell publisher platform

Vår kund är ett stockholmsbaserat Ad-tech bolag som driver en internationell publisher platform. De arbetar i dagsläget med över 200 siter och aggregerar 18 annonssystem för att skapa maximala intäkter till deras kunder. Bolaget startades 2016 med målet att ge siter med nischad publik, stora som små, samma förutsättningar som Europas ledande publishers har.

Under 2019 har de börjat ställa om från ett lokalt startup till ett globalt scaleup och söker därför personal som vill vara med och hjälpa dem nå nya höjder. Vi söker därför för kunds räkning en Account Manager/Operations Manager.

Läs mer »

Operativ Försäljningschef sökes för kunds räkning!

Vår kunds verksamhet växer och de söker därför en Försäljningschef som vill vara deras ansikte ut mot deras kunder i framför allt privat sektor. De arbetar med allt från de största företagen i landet till mindre företag och de har även en stark förankring i offentlig sektor med kommuner, Landsting/Regioner och statliga myndigheter som kunder.

Läs mer »

Vi söker dig som är i slutet av dina studier!

Vi vill hitta dig och utveckla dig till en riktigt vass rekryterare så du kan starta din karriär hos Happy Group Recruitment direkt efter studierna. Är du student idag? Vi erbjuder dig att redan nu komma och påbörja din karriär, vår ambition är att lära dig yrket från grunden. Du kommer mycket snabbt att bli operativ. Vi låter dig ta de delar du är redo för och även delar som kommer kännas utmanande, tanken är att du snabbt ska lära dig grunderna i rekrytering, kundhantering, affärsmannaskap.

Läs mer »

Löneansvarig till centrala Stockholm sökes!

Vi söker just nu efter en Löneansvarig som både kan ta hand om upprättandet av löner samt arbeta med bokföring. Vi söker en driven och ambitiös person snarare än en person med lång erfarenhet – det är personligheten som i första hand avgör vår kunds val. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med hela lönekedjan. Vår kund befinner sig i en väldigt rolig tillväxtfas och vi söker dig som kan hantera ett högt tempo samt vill vara med och utveckla arbetsrutiner och sätta strukturer.

Läs mer »