Happy Group

Recruitment

Grön

Vi erbjuder en modell anpassad för just din verksamhet och dina utmaningar. 

Vad är Grön för dig som kandidat?

HGRec Grön är en tjänst för dig som hellre får matchande arbetserbjudanden än att leta bland annonser och söka jobb.  Det passar dig även om du vill söka dig vidare eller bara vill se vilka möjligheter det finns. Vill du ha en smidigare och proffsigare flytt från ena företaget till det andra är detta ett bra alternativ. Vi har här fokus på tjänster som passar bättre i början av en karriär.

Vad är Grön för dig som Kund?

HGRec Grön är en tjänst för företag vars verksamhet ofta kräver lite mer omfattande tillskott av personal.  
Vårt erbjudande anpassas till stor del efter kundens önskemål om upplägg. 

Pontus Werngren, Grundare 

Varför Grön?

Bakgrund

Jag har alltid haft ett intresse av att främja grunden i ungas arbetsliv och hjälpa dem få in en fot på marknaden. Därför har jag valt att ta fram en modell som är gynnsam för dig som arbetsgivare. 
Genom vår modell reducerar vi i princip helt riskerna för dig som arbetsgivare vad gäller kostnaden för varje rekrytering här.

Processen

Processen anpassas efter kundens önskemål. När vi arbetar med volymuppdrag handlar det ofta om att kunna presentera kandidater kontinuerligt utan att göra avkall på kvaliteten i presentationerna. Detta kräver många intervjuer för att få fram de mest relevanta kandidaterna åt våra kunder.

Målet

Vi vill på så smidigt och effektivt sätt som möjligt hjälpa dig som företag att hitta de perfekta kandidaterna som passar just er verksamhet utan att ni behöver engagera er mer än absolut nödvändigt.