Alla uppdrag

Här visar vi alla uppdrag vi nu letar kandidater till. Är du intresserad, sök helst omgående och var gärna tillgänglig när vi hör av oss. Vi arbetar snabbt:)

Bolånehandläggare sökes till ett välkänt bolag!

Har du erfarenhet av att arbeta med bolån? Vill du bli en del utav en av nordens största mediakoncerner samt en del utav en härlig gemenskap? Då söker vår kund just dig! Vår kund vill utöka sitt Bolånehandläggarteam och söker just dig som vill vara en del av deras resa. Tveka inte på att skicka in din ansökan idag!

Läs mer »

Ambitiös Säljare till spännande Startup företag sökes!

Är du intresserad av försäljning, brinner för att göra affärer och vill utvecklas inom B2B-försäljing då ska du se hit. Vår kund är en startup som utvecklar molnbaserade kassasystem för småföretagare. Hos dem tar du ett steg in i riktig B2B-försäljning och lägger grunden för en framgångsrik karriär inom försäljning.

Läs mer »

Hjälp vår kund att sprida deras utbildningsverktyg – Bli deras nya Fältsäljare!

Är du utåtriktad med förmåga att lätt skapa kontakt och utveckla goda relationer. Har du ett starkt driv och en vilja att utvecklas i ett snabbväxande företag som vill förändra vår värld till det bättre? Vår kunds lösning utmanar gamla metoder vilket kräver att du är engagerad med en stark övertygelse och vilja att tänka nytt och utmana det etablerade. Stämmer detta överens med dig? Passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer »

Customer and Installer Support!

Vår kund laddar nu för ytterligare tillväxt och letar därför efter en driven lagspelare som brinner för solenergi och levererar resultat varje dag. Du kommer att få jobba i ett snabbt växande, välfinansierat företag med ambitiösa mål för internationell expansion. Du kommer i din roll att ge support och vägledning till deras kunder och installationspartners. Nyutexaminerade uppmanas att ansöka!

Läs mer »