Senior Business Developer i den snabbt växande energi-/flexibilitetsmarknaden i Norden?

Är du redo att vara en del av den kritiska övergången till ett modernt energisystem? Vår kund söker en senior affärsutvecklare i framkanten av energimarknaden. Ditt huvudfokus kommer att vara att nå försäljningsmål och tillväxt på den svenska marknaden.
tools

Är du redo att vara en del av den kritiska övergången till ett modernt energisystem? Vår kund söker en senior affärsutvecklare i framkanten av energimarknaden. Ditt huvudfokus kommer att vara att nå försäljningsmål och tillväxt på den svenska marknaden.

Kundens plattform erbjuder en komplett verktygsuppsättning för flexibilitet på efterfrågesidan. De levererar lösningar för hela värdekedjan; från flexibel tillgångskontroll till marknadsinteraktioner. Pllattformen för flexibilitetshandel inkluderar IoT-enheter, SaaS-applikationer och tjänster i molnet.

Att öka marknadsandelar är en prioritet. Genom att bygga långsiktiga partnerskap med befintliga och nya kunder, ge marknadstillträde och erbjuda kreativa lösningar är din roll att säkra kundens position i framkanten av flexibilitetsmarknaden.

Bolaget är en del av energikoncerns strategiska satsning på teknikutveckling och innovation. Huvudkontoret ligger i Oslo. Du kommer att vara baserad i Stockholmsområdet och/eller på kontoret i Uppsala.

Ansvar:
Bygga och utveckla starka relationer med partners och kunder på marknaden. 

Ansvarig för att arbeta med kunder och team för att identifiera nya och pågående möjligheter, samt introducera nya produkter eller tjänster.

Utveckla och växa marknadsandelar i Sverige och de övriga nordiska länderna genom att både identifiera, utveckla och säkra nya affärsmöjligheter och utöka befintlig verksamhet.

Representera kunden externt på regelbunden basis genom interaktioner med nyckelpartners och kunder, pressen, inhemska tillsynsmyndigheter, myndigheter, konsumenter och den bredare energisektorn.

Kvalifikationer:
Kandidat- eller magisterexamen i affärs- och/eller ingenjörsvetenskap

Kunskap om flexibilitetslösningar inom eldomänen

5+ års professionell försäljningserfarenhet inom energisektorn, eller liknande erfarenhet

Exceptionella kundförmågor och erfarenhet av stora och komplexa partners

Utmärkt kommunikationsförmåga på svenska och engelska, i tal och skrift. Andra nordiska språk är ett plus

Förmågan att bygga långsiktiga partnerskap

Du erbjuds:
Som en nyckelmedlem i deras växande team får du möjlighet att göra ett betydande genomslag i ett teknikföretag i framkant av energibranschen i Norden, skala upp med ambitioner om ett brett internationellt genomslag. Du kommer att arbeta med innovativa teknologier och få chansen att utveckla dina färdigheter, där din expertis, kreativitet och engagemang värdesätts.

Teammedlemmar åtnjuter konkurrenskraftiga löner, omfattande förmåner och kontinuerliga möjligheter till professionell utveckling och avancemang. 

Om kunden:
Kundens uppdrag är att underlätta övergången till förnybara energikällor och ett modernt elnät genom att hjälpa sina kunder att optimera sin energiflexibilitet i realtid genom intelligent automation. Plattformen inkluderar IoT-enheter vid kanten och SaaS-applikationer och tjänster i molnet.

För att söka tjänsten, skick ett mail med ditt CV till sales@happygroup.se

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email