Customer Success Agent

Vi söker nu en Customer Success agent som är social, engagerad och har ett stort driv. I rollen som Customer Success agent är du en del av operations och ansvarar för att hantera varma leads/förfrågningar. Din främsta arbetsuppgift är att ansvara för hela kundprocessen som startar med en intresseanmälan från kunden
CSA samtrygg

Tjänsten är tillsatt

Vi söker
Vår kund är ett modernt och innovativt företag som verkar inom trygg bostadsuthyrning. De söker nu en Customer Success agent som är social, engagerad och har ett stort driv. I rollen som Customer Success agent är du en del av operations och ansvarar för att hantera varma leads/förfrågningar.  Din främsta arbetsuppgift är att ansvara för hela kundprocessen som startar med en intresseanmälan från kunden. Utöver detta kommer du även att vara delaktig i t.ex. säljrelaterade och praktiska uppgifter kring hela processen.

Vem är du?
Vi söker dig som är effektiv och målinriktad med en god simultankapacitet. Du bör ha erfarenhet av att arbeta i ett högt tempo och kunna hantera flera projekt parallellt samtidigt som du kan prioritera och strukturera upp ditt arbete på ett självständigt sätt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Framtid
Som en del av detta företag har du möjlighet att arbeta på en snabbväxande scale-up och vara med och utveckla företaget framåt. För rätt person finns det en tydlig karriärväg och goda utvecklingsmöjligheter internt. Kunden är idag ett team på ca 25 personer och har fräscha lokaler i centrala Stockholm. Kunden främjar även gemenskap och arrangerar ofta till exempel AW:s. 

Stämmer detta in på dig? 

  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Starkt intresse av service 
  • Fungerar med alla sorters människor 
  • Tycker det är viktigt att ha både roligt med bra gemenskap på jobbet
  • Vinnarskalle

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email