Marknadschef

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom performance baserad digital marknadsföring i konkurrensutsatta industrier som t.ex. E-handel eller betting.
marknadschef

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom performance baserad digital marknadsföring i konkurrensutsatta industrier som t.ex. E-handel eller betting. Vidare har du en stark analytisk bakgrund och har tidigare jobbat med analys eller affärsutveckling t.ex. som managementkonsult eller controller. Du har bevisat dig som en starkt datadriven problemlösare som har betydande erfarenhet av att växa digitala bolag. Har du dessutom varit med och byggt ett starkt konsumentvarumärke är det ett väldigt stort plus. Som person är du extremt handlingskraftig, men fattar dina beslut utifrån analys och data. Du är driven, hungrig och ambitiös och nöjer dig aldrig med första bästa. Vi ser gärna att du har en universitetsutbildning.

För att trivas krävs också att du har uppriktighet som en av dina tydligaste värderingar och att du vågar fatta tuffa beslut, stå för dem och samtidigt implementera dem på ett schysst omtänksamt sätt.

Meriterande egenskaper:

– Du är analytisk och föredrar att basera beslut på data.

– Du är alltid handlingskraftig och proaktivt identifierar problem och hinder.

– Du är den som självmant tar på dig svåra problem, bryter ner dem och agerar på en handlingsplan.

– Du är ärlig och ger löpande feedback på ett naturligt sätt.

– Du är en naturlig ledare och vill utvecklas långsiktigt med bolaget.

– Har en förståelse för hur man bygger ett starkt varumärke. – Kontinuerligt mäta lönsamhet i alla bolagets marknadskanaler

– Utveckla strategi och handlingsplaner för att nå utsatta tillväxt och lönsamhetsmål

– Sätta prognos och jobba med nyckeltalsuppföljning

– Säkerställa lönsam tillväxt i försäljning via befintliga och nya kanaler

– Formulera och exekvera vår kunds varumärkesstrategi

I rollen som CMO ingår ett övergripande ansvar för att driva bolagets kundanskaffning. Du kommer ansvara för bolagets alla marknadskanaler; online likväl offline och rollen kommer vara avgörande för hur vår kund kan växa på ett lönsamt sätt. Du kommer ansvara för ett självständigt team på (i nuläget) två personer; Head of SEO & SEM samt Head of Online Marketing samt en deltidare. Som del av ledningsgruppen kommer du att rapportera till VD och vara delaktig i alla större frågor som berör bolaget. Företaget grundades 2011 med ambitionen att hjälpa kunder förbättra sin privatekonomi med målet att göra det enkelt för alla att förbättra sin privatekonomi genom att konkurrensutsätta banker och på så vis sänka räntan på befintliga och nya lån. Med ett stort fokus på kundservice och utveckling av vår teknik, ser de till att ständigt förbättra deras tjänst för att göra det lika enkelt och naturligt att jämföra lån som det är att köpa en flygbiljett på nätet. Sedan starten har de hjälpt över 200,000 svenskar att se över sina lån och i genomsnitt sänkt våra kunders räntor med 35%. De är cirka 50 anställda som utstrålar stor passion för deras arbete och har ett genuint intresse för att hjälpa andra människor. De tror på att involvera alla och att högt i tak skapar bättre lösningar.

Sök tjänsten enkelt genom att maila ditt CV till pontus.werngren@happygroup.se

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email