Mötesbokare

Vi söker efter drivna personer som vill arbeta med försäljning och som har en stark vilja att utvecklas inom detta yrke. Du kommer att ha en roll som mötesbokare i ett snabbväxande start-up företag där din insats kommer att göra skillnad för organisationens tillväxt.
mötesbokare (002)

Vi söker efter drivna personer som vill arbeta med försäljning och som har en stark vilja att utvecklas inom detta yrke. Du kommer att ha en roll som mötesbokare i ett snabbväxande start-up företag där din insats kommer att göra skillnad för organisationens tillväxt. För att trivas i denna roll är det viktigt att du blir motiverad av att träffa och prata med nya människor, att du tycker det är en självklarhet att trivas på jobbet och att du motiveras av att kunna påverka din egen lön.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera kundbesök, att lämna varje kund med ett leende på läpparna och att arbeta aktivt med att effektivisera arbetssättet. Du kommer även att prospektera nya kunder med hjälp av väl beprövade arbetssätt och verktyg inom försäljning.

Vår kund är en organisation som sätter värde på att investera i deras medarbetare och de kommer att erbjuda dig möjligheter till produktutbildningar, säljutbildningar, föreläsningar och individuella utvecklingssamtal för att hjälpa dig uppnå din fulla potential. Vi är övertygade om att marknaden vår kund arbetar inom har en ljus framtid, vilket innebär att det finns stora möjligheter för dig att starta en långsiktig karriär hos vår kund.

För att du ska känna dig rustad med allt du behöver och bli en framgångsrik säljare kommer du att genomgå en onboardingprocess där du utbildas och coachas för att bli expert på kommunikation. För att passa i denna roll är det viktigt att du vill arbeta omgiven av ett högpresterande team, att du är tävlingsinriktad och målfokuserad, att du är organiserad och har förmågan att göra flera saker samtidigt samt att du vill kunna påverka och vara en bidragande faktor till företagets framgång och tillväxt. Du bör också ha god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt, i framförallt svenska och engelska.

Skicka ditt CV till melvin@happygroup.se, referens “mötesbokare” för att söka tjänsten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email