Redovisningskonsult

Vår kund expanderar och söker nu en Redovisningskonsult. På den här arbetsplatsen hittar du ett familjärt gäng som ser till att ha riktigt roligt på jobbet. De har en hel del aktiviteter tillsammans för att öka trivseln, helt nya topprenoverade lokaler mitt i centrum med inflytt vid årsskiftet. På kontoret idag finns 30 medarbetare. 
Redovisningskonsult

Är du en affärsmässig och strukturerad person med goda kunskaper inom redovisning som lockas av möjligheten att få arbeta på en familjär och dynamisk byrå med ett stort fokus på att driva tillväxt inom området för kvalificerade redovisningstjänster? Då kan rollen som senior redovningskonsult vara nästa steg för dig!

Vår kund är en välkänd byrå med över 800 anställda och kontor över hela landet. Byrån är kända för sin servicekänsla och personliga engagemang och särskiljer sig i hur de kopplar samman en lokal närvaro med resurser i ett världsomspännande nätverk. De sitter i toppmoderna helt nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm och satsar mycket på sin personal med t.ex. egen paddelbana och många gemensamma aktiviter som ligger till grund för gemenskap och trivsel. Tjänsten avser heltid tillsvidare med start enligt överenskommelse.

OM ROLLEN:
Som senior redovisningskonsult är du en viktigt del i arbetat att driva tillväxt inom området för kvalificerade redovisningstjänster. Det är en roll med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter där du får tillgång till en individuell karriärsutvecklingsplan och personlig utbildningsplanering.

OM DIG:
Vi söker dig med flera års erfarenhet av konsulttjänster inom detta område. Du har erfarenhet av att upprätta koncernredovisning och årsredovisningar för bolag med hel- och delägda företag och kan självständigt upprätta bokföring från grunden.

Du har minst tre högsäsonger på byrå.

Du är självgående i bokslut K2.

Som person är du social, driven och affärsfokuserad. Du har en god affärsförståelse samt intresse av att leverera lösningar och hjälpa kunderna att bli lönsamma.Från tidigare roller är du van att arbeta självständigt mot tydliga deadlines och du trivs med att arbeta under stort eget ansvar.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav och relevant urbildning är meriterande. 

Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande.

Vi gör det enkelt för våra kandidater, maila bara ditt CV till pontus.werngren@happygroup.se och skriv Redovisning

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email