Alla uppdrag

Här visar vi alla uppdrag vi nu letar kandidater till. Är du intresserad, sök helst omgående och var gärna tillgänglig när vi hör av oss. Vi arbetar snabbt:)

Konsultuppdrag Leverantörreskontra med start runt den 16 december!

Tjänsten är ett konsultuppdrag och startar så fort som möjligt till och pågår till mitten av januari

Är du en ekonomiassistent som trivs i stora bolag och flöden? Till vår kunds ekonomifunktion söker vi nu en nyfiken och samarbetsinriktad ekonomiassistent med erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra. Du kommer att ingå i en grupp med fyra personer som sköter kund- och leverantörsreskontra, kassa och systemvård. Övergripande tillhör du ett Shared Service Center som sitter i ett öppet landskap. Tjänsten är placerad på vår kunds trivsamma huvudkontor i Bromma, endast några minuters promenad från Sundbybergs station där buss, t-bana, tvärbana och tåg passerar. 

Läs mer »

Industrielektriker/servicetekniker sökes för kunds räkning i Huddinge!

Som industrielektriker hos vår kund arbetar du med elinstallationer i olika projekt inom vattenrening. Vår kund utför el- styr och regler entreprenader vilket innebär att du kommer att installera automatikskåp som de konstruerat och byggt på deras verkstad.

Deras mål är ett långsiktigt samarbete med sina kunder, vilket innebär att du även fortsätter att följa den färdiga anläggningen. Förutom nyinstallationer, medverkan vid driftsättningar innebär arbetet även ombyggnationer samt felsökningar.

Läs mer »

Erfaren polsktalande ledare sökes till företag vår kunds fabrik!

Vi söker efter dig som vill hjälpa vår kund i deras fortsatt expansion. Detta kommer vara ett tidsbegränsat uppdrag på cirka 1 år där du både har möjlighet att komma in som konsult eller bli anställd av företaget. Rollens befattning är flexibel efter dina förutsättningar och kan vara på antingen 50, 70 eller 100 % efter ditt önskemål. Tjänsten är belägen i tätorten Töcksfors (Värmland) och vår kund kommer kunna bistå med bostad.

Läs mer »

Projektledare till ideell organisation!

Vi söker nu efter en Projektledare till en ideell organisation som arbetar med att förbättra hälsan hos ungdomar. Här får du snabbt bli en viktig person i organisationen och på sikt vara del av den internationella satsningen som görs när de expanderar organisationen till övriga EU-länder och även planerar för sitt deltagande under Expo nästa år i Dubai.

Tycker du att detta låter spännande? Isåfall kan detta vara rollen för dig!

Läs mer »