Alla uppdrag

Här visar vi alla uppdrag vi nu letar kandidater till. Är du intresserad, sök helst omgående och var gärna tillgänglig när vi hör av oss. Vi arbetar snabbt:)

Senior Account Manager till expansivt företag

Vår kund söker nu dig som älskar kundkontakt och har en fallenhet för att kunna prata Business med kunderna. Har du ett starkt intresse för att ta dina kunskaper inom sälj till nästa nivå? Drivs du av ständig utveckling och vill jobba på en arbetsplats där teamkänslan är stark? Då kan du vara precis den vi söker.

Läs mer »

Mötesbokare

Vår kund söker nu dig som älskar kundkontakt och har en fallenhet för att kunna prata Business med kunderna. Har redan erfarenhet av sälj eller vill du påbörja en karriär inom sälj? Drivs du av ständig utveckling och vill jobba på en arbetsplats där teamkänslan är stark? Då kan du vara precis den vi söker.

Läs mer »

Dokumentsamordnare

Nu söker vi en noggrann och strukturerad Dokumentsamordnare med generell teknikkunskap och social kompetens. I denna roll hanterar du flera parallella projekt och driver arbetet med dokumentationsleveranser till kund. Detta innebär att i tät kontakt med dokumentationsansvariga och övriga projektmedlemmar säkerställa att den projektspecifika dokumentationen levereras i tid till kund och att den uppfyller de för projektet gällande kundkrav.

Läs mer »

Pre-Collection Officer på deltid till Stockholm!

Är du lösningsorienterad och har erfarenhet av förinkasso/kravprocess eller inkasso? Vi söker nu en norsktalande Pre-Collection Officer till vår kund i Stockholm! Vill du arbeta i en bred roll nära våra kunder och med stora möjligheter att vara en del av och bygga verksamheten? Som Pre-collection Officer kommer du att vara involverad i hela processen, från början till slut.

Läs mer »

Programmerings-och utvecklingschef (CTO)

För kunds räkning rekryterar vi nu en Programmerings-och utvecklingschef (CTO). Som CTO kommer du att vara ansvarig för att leda, samordna och följa upp den totala tekniska IT-miljö och säkerställa en ändamålsenlig leverans av IT-tjänster internt såväl som till kunders verksamheter. Du arbetar tillsammans med ledningen för vår kunds tekniska infrastruktur och är chef över ett team bestående av lokala utvecklare samt ett outsourcat team av IT-specialister. Du ansvarar för att upphandla externa leverantörer för att säkerställa att IT-infrastruktur och digital miljö fungerar effektivt och ändamålsenligt.

Läs mer »

Finsktalande Mötesbokare

– Du bokar möten åt säljare och säljchefer i den finska marknaden, för ett IT-bolag med digitala lösningar för hantering av kemikalier.
– I rollen som mötesbokare säljer du in olika typer av möten, vilket betyder att du genom detta jobbet kommer lära dig att i förstahand lita på din säljkompetens framför produktkunskapen
– Uppdatera CRM-system och kalenderhantering

Läs mer »