Alla uppdrag

Här visar vi alla uppdrag vi nu letar kandidater till. Är du intresserad, sök helst omgående och var gärna tillgänglig när vi hör av oss. Vi arbetar snabbt:)

Projektadministratör

Vår kund befinner sig en expansion och söker nu en projektadministratör. Vi söker dig som är kreativ, har stor problemlösningsförmåga och trivs i en varierande och flexibel roll. Vidare är du självständig samtidigt som du trivs med att assistera dina kollegor.

Läs mer »

Medarbetare till Service Desk med tekniskt intresse

Vi söker nu en kommunikativ person med stort tekniskt intresse för en tjänst som medarbetare i Service Desk. Har du gått en högskoleförberedande utbildning och vill om några år studera vidare? Vill du bygga vidare på dina befintliga kunskaper? Då kan du vara den vi söker!

Läs mer »

Kundansvarig säljare

Vår kund växer och söker fler fantastiska kollegor! Vi söker nu en kundansvarig säljare som älskar komplex tjänsteförsäljning. Gillar du teknik och har förmåga att bygga långsiktiga relationer? Är du en driven säljare och har du erfarenhet av större organisationer och komplex verksamhet? Ser du rollen som nästa steg i din karriär? Då kan det vara dig vi söker!

Läs mer »

Senior Paid Social Specialist

Nu får du chansen att vara på en byrå som gör allt för att skapa tillväxt för den givna kunden. Är du en affärsinriktad paid socialist som brinner för sociala medier och digitala affärer? Drivs du av kundkontakt? Har du ett growth mindset och en hacker mentalitet? Då kan vi ha den perfekta tjänsten!

Läs mer »

Paid Social Team Lead sökes!

Nu får du chansen att vara på en byrå som gör allt för att skapa tillväxt för den givna kunden. Är du en affärsinriktad paid socialist som vill ta nästa steg till team lead? Drivs du av kundkontakt? Brinner du för sociala medier och digitala affärer? Då kan vi ha den perfekta tjänsten!

Läs mer »

Konsultchef till vårdbemanningsföretag sökes!

Vår kund behöver förstärka deras högpresterande team med en ny ambitiös medarbetare till deras centrala kontor i Uppsala! De som arbetar hos vår kund har en passion för relationer och affärer. De arbetar mycket med mätbara resultat och de når dessa genom att de ger varandra positiv energi, tar egna initiativ samt tar eget ansvar. De är ett snabbt växande företag och det medför goda möjligheter för dig som ny medarbetare att påverka både din egen och kontorets utveckling.

Läs mer »