Alla uppdrag

Här visar vi alla uppdrag vi nu letar kandidater till. Är du intresserad, sök helst omgående och var gärna tillgänglig när vi hör av oss. Vi arbetar snabbt:)

Kundansvarig säljare

Vår kund växer och söker fler fantastiska kollegor! Vi söker nu en kundansvarig säljare som älskar komplex tjänsteförsäljning. Gillar du teknik och har förmåga att bygga långsiktiga relationer? Är du en driven säljare och har du erfarenhet av större organisationer och komplex verksamhet? Ser du rollen som nästa steg i din karriär? Då kan det vara dig vi söker!

Läs mer »

Junior Rekryterare

Vi vill utveckla dig till en riktigt vass rekryterare. Arbetar du idag med search, konsulter eller liknande och vill arbeta som rekryterare? Vi söker dig som har någon typ av erfarenhet från rekryteringsbranschen.

Läs mer »

Senior Paid Social Specialist

Nu får du chansen att vara på en byrå som gör allt för att skapa tillväxt för den givna kunden. Är du en affärsinriktad paid socialist som brinner för sociala medier och digitala affärer? Drivs du av kundkontakt? Har du ett growth mindset och en hacker mentalitet? Då kan vi ha den perfekta tjänsten!

Läs mer »

Paid Social Team Lead sökes!

Nu får du chansen att vara på en byrå som gör allt för att skapa tillväxt för den givna kunden. Är du en affärsinriktad paid socialist som vill ta nästa steg till team lead? Drivs du av kundkontakt? Brinner du för sociala medier och digitala affärer? Då kan vi ha den perfekta tjänsten!

Läs mer »

Konsultchef till vårdbemanningsföretag sökes!

Vår kund behöver förstärka deras högpresterande team med en ny ambitiös medarbetare till deras centrala kontor i Uppsala! De som arbetar hos vår kund har en passion för relationer och affärer. De arbetar mycket med mätbara resultat och de når dessa genom att de ger varandra positiv energi, tar egna initiativ samt tar eget ansvar. De är ett snabbt växande företag och det medför goda möjligheter för dig som ny medarbetare att påverka både din egen och kontorets utveckling.

Läs mer »

Programmerings-och utvecklingschef (CTO)

För kunds räkning rekryterar vi nu en Programmerings-och utvecklingschef (CTO). Som CTO kommer du att vara ansvarig för att leda, samordna och följa upp den totala tekniska IT-miljö och säkerställa en ändamålsenlig leverans av IT-tjänster internt såväl som till kunders verksamheter. Du arbetar tillsammans med ledningen för vår kunds tekniska infrastruktur och är chef över ett team bestående av lokala utvecklare samt ett outsourcat team av IT-specialister. Du ansvarar för att upphandla externa leverantörer för att säkerställa att IT-infrastruktur och digital miljö fungerar effektivt och ändamålsenligt.

Läs mer »