Alla uppdrag

Här visar vi alla uppdrag vi nu letar kandidater till. Är du intresserad, sök helst omgående och var gärna tillgänglig när vi hör av oss. Vi arbetar snabbt:)

Redovisningskonsult

För vår kunds räkning söker vi nu dig som är en erfaren redovisningsekonom och som vill arbeta som konsult hos en kundfokuserad redovisningsbyrå. Vår kund

Läs mer »

Traffic controller in Helsinki!

Do you want to be a part of our clients amazing and groundbreaking innovative idea? Do you want to work with support and traffic control? Does this sound fun and interesting? Do not hesitate to submit your application today!

Läs mer »

Exportspeditör till spännande bolag i Stockholm!

Vår kund är ett otroligt innovativt och dynamiskt företag där sammanhållningen är kanon. Kunden är ett helt oberoende svenskägt logistikföretag med fokus på internationella och globala transportlösningar med alla typer av transportsätt; flyg, sjö, bil och järnväg. Med sin innovativa approach med fokus på kostnadseffektivitet, minskad miljöpåverkan, socialt ansvar och för levererad kvalitet så har kunden utnämnts till årets Gasellföretag både 2017, 2018 och 2019. Bland annat har företaget integrerat robotbaserad processautomination för att omvandla orderbokningsprocessen och utveckla ett smidigare flöde. Men ingenting av detta hade varit möjligt om inte personalen funnits. Därför menar kunden att personalen är den enskilt viktigaste nyckeln för en framgångsrik och rolig arbetsplats.

Läs mer »

Konsultchef till vårdbemanningsföretag sökes!

Vår kund behöver förstärka deras högpresterande team med en ny ambitiös medarbetare till deras centrala kontor i Uppsala! De som arbetar hos vår kund har en passion för relationer och affärer. De arbetar mycket med mätbara resultat och de når dessa genom att de ger varandra positiv energi, tar egna initiativ samt tar eget ansvar. De är ett snabbt växande företag och det medför goda möjligheter för dig som ny medarbetare att påverka både din egen och kontorets utveckling.

Läs mer »

Redovisningsansvarig

Är du en erfaren Redovisningsekonom som söker en ny utmaning? Tycker du dessutom att det är kul att arbeta i en varierad och flexibel tjänst

Läs mer »