Alla uppdrag

Här visar vi alla uppdrag vi nu letar kandidater till. Är du intresserad, sök helst omgående och var gärna tillgänglig när vi hör av oss. Vi arbetar snabbt:)

Teknisk Projektledare!

Vår kund söker en ny kollega för rollen som projektledare inom miljömätteknik, vattenkraft och vindkraftsmätning. Det är en varierande och spännande roll som innebär en del resor inom Sverige, och någon enstaka resa till Norge. Bolaget ser gärna att du har tidigare erfarenhet av systeminstallationer ute i fält.

Läs mer »

Teknisk Säljare till Stockholm!

Vår kund söker en ny kollega inom försäljning av instrumentering och automatisering. Du bör vara tekniskt stark med förmåga att snabbt förstå olika kunders problem och erbjuda genomtänkta lösningar på ett säljande sätt. Detta är ett varierande och spännande säljarbete som innebär mycket resor inom Sverige, och ett fåtal resor till Norge.

Läs mer »

1st line support to Gothenburg!

Our client is a human-centric IT-company using services and software to streamline and simplify their customers’ business-critical processes and ERP platforms. They are passionate about creating solutions that enable their customers to work smarter and faster in their businesses.

Läs mer »

Affärsaktuarie

Vi söker en affärsaktuarie till vår kund. Vill du vara med att utveckla både kompetens och verksamhet tillsammans med engagerade och kunniga kollegor? Tjänsten är tillsvidare och du kommer jobba som affärsaktuarie med ansvar för olycksfallsförsäkringar.

Läs mer »

Kontorsassistent till Uppsala City!

Hjälp vår kund att göra deras arbetsplatsen till den bästa, så att såväl kollegor som gäster älskar att komma dit. I dina arbetsuppgifter ingår det att assistera kunden i stort som smått för att göra deras dagar enklare. En del av städningen outsourcas men visa städningsuppgifter komma vara en naturlig del av arbetsuppgifterna. Kunden kommer lägga mycket ansvar på dig och din förmåga att ta tag i saker som behöver fixas.

Läs mer »

Industrielektriker/servicetekniker sökes för kunds räkning i Huddinge!

Som industrielektriker hos vår kund arbetar du med elinstallationer i olika projekt inom vattenrening. Vår kund utför el- styr och regler entreprenader vilket innebär att du kommer att installera automatikskåp som de konstruerat och byggt på deras verkstad.

Deras mål är ett långsiktigt samarbete med sina kunder, vilket innebär att du även fortsätter att följa den färdiga anläggningen. Förutom nyinstallationer, medverkan vid driftsättningar innebär arbetet även ombyggnationer samt felsökningar.

Läs mer »