Alla uppdrag

Här visar vi alla uppdrag vi nu letar kandidater till. Är du intresserad, sök helst omgående och var gärna tillgänglig när vi hör av oss. Vi arbetar snabbt:)

Distriksansvarig säljare Stockholm

Vill du arbeta med ett starkt varumärke och premiumprodukter som ligger i teknikens framkant? Är du resultatinriktad och pedagogisk? Har du några års erfarenhet av försäljning? Då kan du vara den vi söker!

Läs mer »

Projektledare mot företag

Till ett familjärt företag söker vi en projektledare som brinner för kundmötet och kundrelationen. Drivs du av att arbeta i ett team? Har du ett intresse för teknik?

Läs mer »

Elprojektör till växande företag

Vår kund växer och söker fler fantastiska kollegor! Har du erfarenhet av arbete med bygg- och relationshandlingar och elscheman? Har du arbetat med dokumentation av säkerhetsanläggningar? Är nu noggrann och gillar tekniska miljöer? Om ja – sök nu!

Läs mer »

Projektledare/Säljare mot byggbranschen

För kunds räkning söker vi nu dig om älskar kundmötet och som drivs av att arbete som ett team i syfte att nå nöjda kunder. Har du ett intresse för teknik? Är du van att starta och skapa egen aktivitet i syfte att sälja produkter? Då kan du vara den vi söker!

Läs mer »

Senior Account Manager till expansivt företag

Vår kund söker nu dig som älskar kundkontakt och har en fallenhet för att kunna prata Business med kunderna. Har du ett starkt intresse för att ta dina kunskaper inom sälj till nästa nivå? Drivs du av ständig utveckling och vill jobba på en arbetsplats där teamkänslan är stark? Då kan du vara precis den vi söker.

Läs mer »